reducere

Alege Miere de Manuka originala MGO 400+ UMF 13+ (500g) originala de la Manuka Health! Comanda online miere de albine si produse apicole, vezi preturi si reduceri, gaseste cele mai mici preturi sau produse asemanatoare, vezi recenziile si parerile clientilor. Afla Miere Manuka beneficii si miere de albine criterii de alegere  precum si a altor produse ale albinelor.

Preturi si reduceri: cumpara acum Miere de Manuka MGO 400+ UMF 13+ (500g) la reducere de pret online, si profita de reduceri pentru sanatatea ta si a persoanelot dragi. Poti beneficia de reduceri pana la 20%. Preturile sunt actualizate des, pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

pret Miere de Manuka MGO 400+ UMF 13+ (500g)

Detalii si descriere miere de manuka originala

MANUKA HEALTH NR 1 IN LUME – cea mai buna miere de Manuka. Produsele din miere Manuka de la Manuka Health au certificare dubla MGO si UMF miere de Manuka pret – Manuka Health – borcanele au pe eticheta un cod QR care poate fi scanat cu usurinta pentru a confirma originea  MIERE DE MANUKA MGO 400+ UMF 13+ (500g)

INFORMATII GENERALE – MIERE DE MANUKA – CE ESTE MIEREA DE MANUKA ?

Mierea de Manuka este o miere monoflorala din nectar de floare de Manuka, un arbore care creste in zone pe…. Pentru recenzii si parerile clientilor citeste mai jos sau da click pe imagine.

Miere de Manuka pret ieftin

Mieredemanuka.com va recomanda la un pret mic de doar 354 lei, in comparatie cu avantajele aduse sanatatii, ca fiind un produs de calitate si ieftin. Incercam sa va oferim cele mai bune oferte, promotii online si reduceri la produse apicole, miere de manuka si derivate miere de albine. Urmareste-ne pentru a afla in ce conditii poti avea transport gratuit.

Alti clienti au cautat si:

Miere manuka pret – Este mierea de manuka scumpa?

 

Manuka Health a fost fondată în 2006. Inspirată de cunoașterea faptului că produsele apicole din Noua Zeelandă dețin proprietăți speciale și unice pentru sănătate, am fost conduși de dorința de a folosi știința pentru a înțelege și valorifica aceste produse naturale unice și pentru a le împărtăși cu lumea.

Astăzi, Manuka Health este alcătuită dintr-o echipă în creștere de specialiști dedicați (aproximativ 1,5 miliarde de albine și 140 de oameni), care creează și hrănește cu grijă mierea noastră de Manuka, Propolisul, Royal Jelly și Noua Zeelandă Gourmet pentru a capta energia vie a naturii din Noua Zeelandă.

Manuka Health sunt lideri în știința de propolis și miere de Manuka. Am petrecut ani buni descoperindu-le secretele și protejând și optimizând puritatea și proprietățile naturale extraordinare ale acestor produse apicole complexe. Această cunoaștere complexă și profunzime de îngrijire înseamnă că puteți avea încredere că produsele noastre premium sunt exact ceea ce promit că vor fi.

Gestionăm și alimentăm fiecare etapă a procesului de la stup la producție până la ambalare – toate în propriile noastre facilități din Noua Zeelandă. Acest lucru înseamnă că ne putem asigura că veți obține produse naturale de albine naturale autentice și premium, care sunt testate și garantate pentru puritate și calitate.

Codurile QR unice care stau pe capacul noilor noastre borcane parcurg un drum lung pentru a ne liniști clienții cu privire la originea și autenticitatea mierii Manuka Health care cumpără. Cu toate acestea, acesta este angajamentul nostru pentru integritatea și siguranța produsului, am făcut pasul suplimentar în parteneriatul cu compania de trasabilitate științifică Oritain.

Metoda lui Oritain urmărește produsele înapoi la adevărata lor origine folosind științe avansate. Ei colectează mostre din fiecare lot de miere de Manuka pentru analiză – creând propria amprentă de origine. Aceasta înseamnă că putem dovedi științific originea oricărui borcan de Miere Manuka Health Miere vândut pentru a autentifica că este un produs autentic și nu contrafăcut. Suntem mândri să purtăm certificarea Oritain pe ambalajele noastre pentru a demonstra angajamentul nostru neclintit de calitate și siguranță.