Miere de Manuka Eco TranzAlpine MGO 300+ 140 Grame

Alege Miere de Manuka Eco TranzAlpine MGO 300+ 140 Grame originala de la Hoyer! Comanda online miere de albine si produse apicole, vezi preturi si reduceri, gaseste cele mai mici preturi sau produse asemanatoare, vezi recenziile si parerile clientilor. Afla Miere Manuka beneficii si miere de albine criterii de alegere  precum si a altor produse ale albinelor.

Compara preturi:

  1. Miere de manuka de la manukashop.ro
  2. Miere de manuka de la republicabio
  3. Miere de manuka de la vegis

Preturi si reduceri Miere de Manuka Eco TranzAlpine MGO 300+ 140 Grame:

cumpara acum Miere de Manuka Eco TranzAlpine MGO 300+ 140 Grame la reducere de pret online, si profita de reduceri pentru sanatatea ta si a persoanelot dragi. Poti beneficia de reduceri pana la 20%. Preturile sunt actualizate des, pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

pret Miere de Manuka Eco TranzAlpine MGO 300+ 140 Grame

Detalii si descriere : Miere de Manuka MGO 300+ bio 140g TranzAlpine -factor MGO 300+ TranzAlpine – cea mai completa gama de miere de Manuka din Noua Zeelandacertificata bioprezenta pe piata europeana! Mierea Tranzalpine este printre putinele…. Pentru recenzii si parerile clientilor citeste mai jos sau da click pe imagine.

Miere de Manuka pret ieftin

Mieredemanuka.com va recomanda la un pret mic de doar 174,99 lei, in comparatie cu avantajele aduse sanatatii, ca fiind un produs de calitate si ieftin. Mierea de Manuka este un sortiment aparte de miere care se remarca prin consistenta sa cremoasa si proprietatile antibacteriene, antivirale, antifungice si imunomodulatoare specifice, mult mai puternice decat celelalte sortimente disponibile. Intrucat nu toata mierea de Manuka are acelasi efect antibacterian si potential terapeutic, au fost dezvoltate sistemele de clasificare UMF, MGO si KFactor care, prin intermediul anumitor numere (16, 250, 400, 550+, 600+ etc) indica puterea fiecarui borcan in parte si implicit recomandarile de utilizare. In magazinul nostru online, intotdeauna vei gasi miere Manuka 100% pura, raw si originala, la un pret special. Incercam sa va oferim cele mai bune oferte, promotii online si reduceri la produse apicole, miere de manuka si derivate miere de albine. Urmareste-ne pentru a afla in ce conditii poti avea transport gratuit.

Alti clienti au cautat si:

 

pret Miere de Manuka Eco TranzAlpine MGO 300+ 140 Grame